Napközis gyerektábor augusztusban is! 2021.07.09

augusztus 2-6.-ig 4-14éves korú gyerekeknek

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Lezárult a júliusi napközis táborunk. Minden szuper volt. A legkisebbek is tudtak aludni, pihenni. Mindenki remekül érezte magát!

Egyesületünk augusztusban is tart birkózó/mozgásfejlesztő napközis tábort 4-14 éves korosztályú gyerekeknek!

Bárki jelentkezhet! Nem kell, hogy jelenleg is aktív tagja legyen a Bárdosi Küzdősport Akadémiának. Újak jelentkezését is szeretettel várjuk! 

 

Tábor időpontja: 2021. augusztus 2-6. 8:00-16:00

Tábor díja: 32.000,- Ft / 5nap. Testvérek esetén 59.000,- Ft. A táborhoz szükséges előleg: 10.000 Ft/fő. A díj előre fizetendő és vissza nem térítendő.

Ár tartalmazza:

  • napi két birkózó/erősítő edzés, napi 3X étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna)
  • egyéb foglalkozások

Nem tartalmazza:

  • külön program belépőjegy
  • BKV jegy

Háromszori étkezést biztosítunk (gyümölcs, ebéd, uzsonna).

Egyéb programokat (falmászás, gyermekvasút, fagyizás) is szervezünk az edzések mellé. A táboron kívüli programokat a tábor díja nem tartalmazza. A programokat a hét második felére tervezzük (csütörtök, és/vagy péntek). Időjárás függő is. A kültéri programok árát az adott program napján kérjük behozni készpénzben. Időben fogunk mindenkit tájékoztatni mindenről. A programok napján készülni kell hátizsákkal, sapkával, kulaccsal, és váltóruhával.

Az óvodás korú gyermekeknek lesz kötelező csendes pihenő is, amihez kérnénk takarót, párnát, esetleg kedvenc plüsst (külön kérés esetén nem fektetjük a gyermeket)

Jelentkezési határidő: 2021. július 23.

Jelentkezni lehet: info@bardosisandor.hu

A tábor időtartama 5 napos, azaz hétfőtől péntekig 8-16 óráig tart. Gyermeke ebben az időszakban jogosult a tábor részvételére, ettől eltérni nem lehetséges, csakis kizárólag felügyeleti díj ellenében. Kevesebb tábori nap esetén is ugyanaz a tábori díj fizetendő.

Szeretettel vár mindenkit!

Bárdosi Küzdősport Akadémia csapata